пʼятниця, 30 жовтня 2020 р.

Закінчився Місячник шкільних бібліотек - 2020

 В Медіатеці/бібліотеці гімназії у жовтні проходив Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". Підсумовуючи низку заходів, хочется пригадати яскраві моменти, які запам'яталися дітям найбільше.

День птахів. 
«Їх дім – небо». 
Весь минулий тиждень  у Медіатеці працювала жива виставка. Діти приходили послухати щебет пташок і вгадати якої пташки це спів, розмальовували різноманітних птахів, малювали малюнки "Ми за чисте довкілля", робили орігамі птахів та отримували їх у подарунок. Пригадали ми також казки та відомих птахів із казок та мультфільмів: Невміху Горобця із казки "Біда навчить" Л.Українки, красуню - жар - птицю із казки "Коник - горбоконик" Єршова та інших.





Книжкова викладка «Еко День і наш край...
                                         Цікаво знати-прочитай!»




Фіто – подорож «Бібліотека – душі аптека, а природа - лікар народу» 
Учні  2- А і Б класу віртуально мандрували галявинами з лікарськими рослинами, відгадували на запах, яка це лікарська рослина, слухали легенди і корисну інформацію про лікарські рослини, подивилися мультфільм про кульбабку, пили корисні чаї із лісових ягід, мятні та  ромашкові . В кінці заходу всі отримали закладинку у підручник "Я досліджую світ" із лікарськими рослинами, які зустрічалися нам під час подорожі.




Немає коментарів:

Дописати коментар