пʼятницю, 15 січня 2016 р.

2016 рік - рік Вогненної Мавпи

2016 рік - рік Вогненної Мавпи

Дев'ятий знак китайського гороскопу характеризується мінливістю характеру і раптовою зміною настрою, народжених під ним. Попередній рік мавпи був 2004, а наступний після 2016 буде 2028, кожен дванадцятий рік - цикл зміни одного знака.

Характеристика вогненної мавпи

Знак обезьяны 
Темперамент і емоції поєднуються з хитрістю і підступністю. Народжені в рік мавпи будуть йти до поставленої мети будь-якими шляхами. Для цього тварини не існує моралі, немає сталості, зміна настрою мимовільна і може чергуватися сумом, нестримним веселощами або злістю протягом декількох хвилин.
Сміх, сльози, депресія, гнів, меланхолія, все це про неї. Емоції змінюються, але сфера дій залишається постійною. В будь-якому настрої для мавпи поставлена мета понад усе. Вона буде пам'ятати про неї, прагнути до її досягнення, до більшого, ніж має, і наполегливо здійснювати задумане.
Кмітливість і винахідливість, чарівність, загальна любов і магічна привабливість - все це дозволяє мавпі йти по життю легко, не тримаючи в душі зла і ностальгії за минулим. Гнучкий і швидкий розум дають перевагу при обмірковуванні одночасно безлічі рішень і справ. Справляє гарне враження на опонента, легко може наполягти на своєму і схилити співрозмовника на свій бік. Користується перевагою серед інших знаків у протилежної статі і вміло цим маніпулює.

Колір, стихія і інші знаки 2016 року мавпи

Обезьяна
Якого кольору наша мавпочка? Відповідь однозначна - рік буде вогненної мавпи. Точна зміна року Кози на рік Мавпи настає 16 лютого 2016 року. Для кожного року характерні свої колір, стихія, знак зодіаку і місяць. Для Мавпи, покровительки 2016 року, вони наступні:
  • колір - червоний;
  • енергія - інь;
  • місяць - липень;
  • знак зодіаку - Лев;
  • стихія - вогонь.
Стихій, на відміну від тварин, усього п'ять: Дерево, Вогонь, Земля, Метал, Вода. Змінюються вони інакше, наприклад, 2004 рік був роком дерев'яної Мавпи, а 2028 буде роком земляний.

Що чекає нас в рік вогненної Мавпи

ОбезьянаКожна тварина-покровитель впливає на рік, посилюючи одні сфери впливу і послаблюючи інші. Символ 2016 року обіцяє нам багато позитивних емоцій практично у всіх справах.

Професійна діяльність

У роботі в цей рік можна досягти небувалого кар'єрного зростання. Все буде даватися легко, зарплата збільшуватися, керівництво помітить і оцінить.
Крім основного доходу матеріальні успіхи обіцяє і якесь додаткове джерело.

Здоров'я

За здоров'ям потрібно буде стежити пильніше, ніж у минулому році. Є ймовірність ускладнень після перенесених захворювань, збільшиться кількість випадків отримання травми. Тому астрологи рекомендують  зайнятися профілактикою захворювань, почати відвідування фітнес клубу або спортзалу, робити гімнастику, захопитися бігом. Слід пам'ятати - лікуватися набагато дорожче, ніж займатися профілактикою захворювань.

Соціальна сфера

В рік вогненної Мавпи з спілкуванням буде все в порядку. Товариська, з легким характером тварина буде допомагати людям у пошуку нових друзів, вдасться повернути колишню дружбу, налагодити стосунки з далекими родичами. В цьому році можна несподівано закохатися, знайти свою долю.

Шлюби

Шлюби, які відбуваються у рік такого звіра, як Мавпи, приносять багато радості молодятам. Більш міцні, менше розбрату в сім'ї, легкі відносини без ревнощів, хороша народжуваність. Для сімейних пар, що одружилися під знаком цієї тварини, характерні галасливі сварки, що раптово починаються і так само раптово закінчуються бурхливим примиренням. Живуть у шлюбі довго, розлучення відбуваються рідше, ніж в інші роки.

Перспективи

Для тих, хто в цьому році організовує новий проект чи зважиться на втілення давно задуманого, відкриються нові горизонти. Саме час для того, щоб ризикувати і втілювати ідеї в життя. Мавпа - самий надійний покровитель тим, хто хоче щось кардинально змінити у своєму житті. Це може бути початок будівництва нового будинку, переїзд, зміна роботи і багато іншого.

Народжені у рік Мавпи

Діти, народжені в рік Мавпи, відрізняються розумом і кмітливістю. Близько 60% геніїв народжені в роки заступництва цієї тварини. Гострий розум, здатність мислити аналітично, миттєве рішення задач, все це ознаки талановитої людини. Але їм не вистачає посидючості, зайва рухливість заважає займатися в школі. Якщо дитина щось засвоює, то робить це «на льоту», довго вникати йому важко.
Зайва рухливість і допомагає, і заважає. Такі діти потребують дисципліни та постійних розумових навантаженнях. Для них існує тільки перше місце, прагнення до першості виникає з народження.

Гороскоп для народжених у ці роки

Маленькая обезьянкаЛюди, що народилися в роки заступництва цієї тварини, частіше всього стають  впливовими і відомими людьми. Такі генії, як Леонардо да Вінчі, Гай Юлій Цезар, Діккенс, Дюма-син, Джек Лондон, Байрон, Гоген. Багато вчених і політиків, геніїв ілюзіону, режисерів, поетів: Дягілєв, Гаррі Трумен, Фелліні, Омар Шаріф, Гудіні, Ян Флемінг, Мік Джаггер, Різдвяний, Ігор Кіо, Чехів, Елізабет Тейлор, Спіноза, Шопенгауер, а так само Рокфеллер і Папа Іоанн Павло Другий.
Список можна продовжувати, і він буде дуже довгий. Люди різного складу розуму, математичного, аналітичного, творчого, гуманітарії і політики, економісти і генії філософії, ні в один інший рік немає такого «зорепаду» народжених неординарних людей, домагається успіху і визнання.
Популярність приходить до більшості в більш зрілі роки, рідко хто домагається багато в юності. Як правило, юні роки йдуть на пізнання світу, інтенсивне навчання, спорт, захоплення і прагнення знайти себе.
Особливо багато видатних людей, народжених у рік Мавпи, серед бізнесменів і представників творчої інтелігенції.
Прекрасні керівники, які добиваються всього своїм розумом і працездатністю, справжні трудоголіки, але їм все дається легко, завдяки власному розуму і прагнення до досягнення мети.

Немає коментарів:

Дописати коментар